Tuesday, February 3, 2009

Britney Spears and 5800XM

Penyanyi Pop Star Britney Spears kini telah buat 'comeback' setelah mcm2 hal berlaku padanya. Dengan lagu Womanizer dan Circus telah melonjakkan kembali namanya yang kian pudar. Sebenarnya Yon bukan nak citer pasal artis kegemaran Yon nie...cuma video klip Womanizer ini telah menampilkan Handphone Nokia terbaru...5800 Xpress Music di dalamnya. Walaupun video music Womanizer ini agak sensor (biasa la klip omputih) tapi ia telah memaparkan Nokia 5800XM ini sebanyak 2 kali.



1) Masa Britney sedang sediakan sarapan...Boy dlm klip tu check Touchscreen Calendar nya untuk semak appointment sebelum pergi kerja...





2) Masa Britney di mesin photocopy...Boy tue buat video recording guna paparan xHD quality pada Nokia 5800XM...





Nokia kini telah mengambil langkah bijak dengan menggunakan video klip sebagai media mengiklankan barangan mereka. Dengan adanya paduan Britney bersama Nokia touchsreen ini akan membuka mata ramai pihak di luar sana.

Di bawah nie Full klip (Uncut) di mana Nokia 5800XM di paparkan...Enjoy the view...maksud Yon handphone tue...hahaha


video

2 comments:

IdzaRis79 said...

saya sgt suka lagu womanizer nih...
sedap giler..tp tgk klip video..tak tahan..seksi meksi bebenor...

ariyon176 said...

Haah..dah namanya omputeh..mana ada yg elok..ye tak???

Related Posts with Thumbnails