Wednesday, April 15, 2009

Kamasutra Bergambar bahasa melayu

Biasa la orang lelaki kalau surfing internet...suka cari benda yang pelik2...huhuhu. Masa Yon tengah cari pasal perkahwinan dan tips2 yang sewaktu dengannya, Yon terjumpa satu laman yang agak best. Laman nie bukan untuk bebudak bawah 18 tahun...khas untuk yang dah berumahtangga or yang baru berkahwin. So, bebudak kecik tolong main jauh2 ye...hahaha.

Ebook yang bertajuk Kamasutra Bergambar versi Bahasa Melayu ini adalah yang pertama seumpamanya di Malaysia telah dilancarkan. Selalunya kalau kita tengok buku kamasutra versi English tetapi ebook ini diterbitkan dalam bahasa melayu mengikut pemahaman kita. Bukannya main terjemah bulat2 dari buku asal.

Ianya sebuah ebook berkualiti tinggi yang penuh dengan gambar (colour) posisi hubungan seks, tips-tips dan panduan untuk dipraktikkan dalam bahasa melayu. Tidak lupa juga banyak kata-kata hikmah yang diterapkan untuk direnungi bersama.



Ebook yang lengkap ini terdiri dari gabungan 4 kitab2 kuno serata dunia :-

* Kamasutra (Seni Berasmara)







Kamasutra
adalah sebuah kitab kuno dari India yang ditulis oleh Vatsayana berdasar kajian beliau ke atas gerak laku seksual manusia. Kamasutra dikatakan manual seks yang paling tua di dunia...

* Ananga Ranga (Peringkat Percintaan)







Ananga Ranga
adalah sebuah manual hubungan seks yang ditulis oleh Kalyana Malla pada kurun ke-15. Ramai mengatakan tujuan utama Ananga Ranga ditulis adalah untuk mengelakkan perpisahaan antara suami isteri....

*Taman Harum (The Perfumed Garden)







"The Perfume Garden"
adalah sebuah manual hubungan seks yang ditulis oleh Muhammad Al-Nafzawi sekitar tahun 1410 sehingga 1434. Nama asal manual yang ditulis oleh Al-Nafzawi ini ialah "The Perfume Garden of Sensual Delight" atau dalam bahasa arabnya, "al-rawd al-'atir fi nuzhati'l khatir"...

*Tao (Cantuman Asmara)







Manual seks Taoist dicipta dengan tujuan utama untuk mengekalkan kesihatan pengamal ajaran Taoist. Pengikut2 ajaran ini percaya dengan mengamalkan seni2 ajaran Taoist ketika melakukan hubungan seksual, mereka akan dapat mengekalkan kesihatan luaran dan dalaman, dan jika ditambah dengan senaman2 lain, mereka akan dapat melambatkan proses penuaan...

Lebih daripada 102 posisi seks (Bergambar) untuk di pelajari dari ebook setebal 161 muka surat ini...memang berbaloi memilikinya. Dari you'll cari benda bukan2 kat internet tue baik dapatkan ebook hebat ni sebab harganya pun tak mahal. Boleh jadikan bahan bacaan ilmiah dan baca bersama2 pasangan anda sebelum tidur...amacam???
P/s: Ebook ini laku macam goreng pisang panas...Cepat dapatkannya sebelum harga di naikkan....

No comments:

Related Posts with Thumbnails