Monday, September 28, 2009

Stok ODP sendiri

Lepas Raya nie semua orang dah start nak kerja balik termasuk Yonz sekali. Buka balik email... penuh inbox dengan email baru. Teringat pulak dengan blog Yonz yang lama tak terusik masa start puasa lagi... memang takde masa pun nak buat post baru.







Rasanya Yonz kena sambung balik apa yang tertinggal... tentunya One Drop Perfume nie. Dalam almari Yonz dah susun balik stok2 ODP nie biar nampak kemas sini, kalau tak memang tak tersusun jawabnya. Bila dah kemas baru boleh nampak stok mana yang nak habis...betul tak.







Berkenaan dengan stok baru One Drop Perfumes Mini tue masih Yonz belum oder lagi. Maybe awal bulan nanti agaknya, bergantung pada modal la. Kalau ada info2 baru berkenaan ODP nie Yonz akan post di blog nie lagi...chow.

2 comments:

fazrin2211 said...

on, mantap bisnes,hehehe

ariyon176 said...

ada la sikit2..bisness suka2 jer

Related Posts with Thumbnails