Monday, May 17, 2010

Iron Man helmet

Dah tengok Movie Iron Man 2 tak???... best???... hahaha. Banyak orang yang komen Iron Man 2 tak sehebat movie pertamanya. Malahan plot2 ceritanya banyak berborak (dialog2 lawak) dari aksi. Walau apa pun komen orang, Yonz suka part2 teknologi dan gadget yang digunakan dalam movie nie...












Korang ada perasan tak di slot2 akhir movie nie ada sorang budak kecik pakai helmet ala2 Iron Man... Itu la yang Yonz nak cerita sebenarnya di post kali nie... bukannya movie Iron Man 2 yang Yonz bagi rate 2/5 tue. Helmet Iron Man 2 ini adalah keluaran Hasbro sempena movie yang berlangsung. Masa helmet ini dikeluarkan Yonz awal2 lagi bagi hints kat member2... satu orang member Yonz terus sambar helmet tue.











Kalau sekali tengok, Helmet Iron Man nie memang cun dari segi warnanya yang terang tetapi bahagian matanya (view angle) agak besar. Helmet ini boleh dipakai dari kanak2 hingga ke orang dewasa kerana ia disediakan dengan 'adjustable strap'. Cara bukaan helmet ini sama seperti dalam movie iaitu dari depan dan ada suis untuk menutup helmet secara automatik beserta
nyalaan lampu biru pada matanya.

Bagi peminat2 Iron Man... boleh la dapatkan helmet ini sebagai koleksi sebelum ia kehabisan stok..chow

2 comments:

thaqifazri said...

katmana ek ada jual

Ismail Yonz said...

skang dah susah nk carik.. try Ebay, Mudah or Lelong kalo ada.. happy hunting ;)

Related Posts with Thumbnails