Friday, July 17, 2009

KL yang 'berhabuk'...

Semalam pagi Yon ada kerja sket kat Menara Maybank... ala yang tower dekat dengan Puduraya tue. Yon ada kat atas sana (tingkat 52) sampai tengahari sebab assist vendor untuk buat proposal bagi equipment tempat kerja Yon (RapidKL).







Teringat pula orang kata KL tengah jerebu... Yon pun pergi bahagian luar dan tengok sendiri. Bayangkan pukul 12:30 tengahari pandangan sekitar KL macam waktu pagi... berkabus jer. Patut la ramai yang sakit tekak la... batuk la... bukan H1N1 punya pasal tapi kualiti udara yang teruk.







Dah terlanjur Yon kat atas sana... ambil la gambar 4 ke 5 keping guna hp Nokia 5800xm ni. Gambar2 nie Yon saja nak share dengan you all... no edit tau. kira nie gambar ori punya... ada yang guna zoom (gambar kureng sket) dan ada yang terus ambil jer gambar.

Memang 'berhabuk' cuaca KL sekarang nie... so jaga la kesihatan semua ye...

Kalau boleh pakai mask... hahaha

4 comments:

Apple Cute said...

hehe rindunyer nak p tingkat 52 Maybank nie...huahuahua..

O patut la...saya batuk da 2 minggu tak berhenti2 ni...kualiti udara yang tak bagus rupenyer...

ariyon176 said...

Rindu ker??..tak dpt nk tolong..kalo pergi sana skang nie..ko kena tangkap la ngan pak guard..hahaha
Batuk??..tau tak pe..

fazrin2211 said...

dasyattttttttttt

ariyon176 said...

dasyat???..tang mana tu??..hahaha

Related Posts with Thumbnails