Wednesday, January 20, 2010

Model koleksi Myvi

Yonz paling suka dengan kereta Myvi terutama yang baru nie Myvi SE. Kalau lalu jer Myvi SE warna Oren pasti pandang dua kali...tak tau la u'all macam mana. Kalau ada duit nanti baru boleh tukar tapi kena tunggu hutang2 yang lain habis dulu. Yonz sebenarnya nak cerita tentang model toy's kereta Myvi yang Yonz jadikan sebagai koleksi. Disebabkan bukan senang nak dapat toy's kereta keluaran Malaysia, maka Yonz terus dapatkan model Myvi nie bila ia dikeluarkan dahulu.







Model koleksi yang berskala 1:32 ini diperbuat dari besi 'die cast' bersama dengan bahan plastik. Kalau ditengok dari dekat, semua ciri2 Myvi ada pada model koleksi ini dan pintunya juga boleh dibuka (hadapan sahaja). Kotak yang diberi juga sudah didatangkan dengan tapak untuk hiasan...boleh terus simpan sahaja.








Setakat nie Yonz cuma ada 1 model Myvi sahaja berwarna Putih dari empat warna lain seperti Oren, Hitam dan Merah. Kalau ada duit nak kumpul semua warna sekali...itu pun kalau ada lagi...hahaha. Yonz juga harap pihak pengeluar kenderaan Malaysia menjadikan model koleksi ini sebagai contoh...kan best bila keluar jer kereta baru, model toy's koleksi pun keluar sekali macam luar negara.

Berminat nak buat koleksi???.... Klik Di sini

9 comments:

bebitomei said...

persona ada tak????nak~

ariyon176 said...

Pesona takde la boss..Model keta Waja Polis ada la..search kt Mudah.my

hasnirol.baharom said...

kat ner erk nk cari/beli koleksi replika keta nih?

ariyon176 said...

@hasnirol susah nak jumpa skang nie...try la tngok kt Mudah.my kalo ada..happy searching...

nazri said...

di mn blh dapt koleksi myvi ni?sy nk la....

Ismail Yonz said...

Klik ker kt link yg ada di atas tue...

zulfikar said...

kat karnival perodua di jom heboh ada jual,,,...

zulfikar said...

kat karnival perodua di jom heboh ada jual,,,...

zulfikar said...

kat karnival perodua di jom heboh ada jual,,,...

Related Posts with Thumbnails