Monday, November 23, 2009

Transformers Pendrive 2009

Post kali nie terpaksa melangkah toy2 Transformers yang lain dulu sebab ia dalam kategori 'hot item'. Kalau nak ikutkan Yonz kena review toy's yang lain dulu...huhuhu. Bagi Kipas Susah Mati (Die Hard Fans) transformes, Pendrive nie baru saja sampai dalam pasaran Malaysia beberapa minggu yang lepas. Akhirnya kedua2 item nie sampai jugak setelah 1/2 tahun Yonz tunggu. transformers pendriveTransformers usb driveTransformers device label








Transformers Device Label
ini di datangkan dalam 2 jenis (Autobots & Decepticon) yang masing2 berkapasiti 2GB USB Memory. Kalau tak silap Yonz, pendrive keluaran Takara Tomy ini di keluarkan adalah sempena 25 tahun kewujudan Transformers. Apa yang menarik, ia disertakan dengan 1 software 'Transformers Utility' di mana anda akan dapat saksikan robot ini berlegar2 di screen monitor apabila menggunakan pendrive ini...menarik bukan...

pendrive transformersTransformers Tigatron
Transformers jaguar








TIGATRON (Autobots) / JAGUAR (Decepticon)
Kapasiti : 2GB USB Memory
Support OS Win. XP/ Vista/ -Mac OS 10.0.2
Dimension : 28 x 65 x 10 mm (17g)
User Manual Included


4 comments:

unwanted said...

pergh..
smart2..
adui, aku baru je beli pendrive 4G 2minggu lepas..
klu tak boleh dah sebat yang ni.:)

ariyon176 said...

lambat sket la geng..skang kalo nk cari pun payah dah..huhuhu

Naz said...

hai.. kat mana nak beli pendrive ni ye? dah lama laa cari dr thn lepas.. boley tlg tak?

ariyon176 said...

@Naz: Pendrive ni mmg lama dah habis stok.Kalo jumpa pun kira brtuah la..that why bila release je terus angkat..kalo tk mmg melepas..try la tnya kedai2 toys yg besar mcm di Times Square ke..happy hunting..

Related Posts with Thumbnails