Tuesday, September 21, 2010

Ary Lepas Raya


Lama rasanya tinggalkan blog ni sempena Hari Raya, makin malas bila nak start ber'blogging' balik... samalah dengan kerja sebab masih mood raya. Tahun nie Yonz tak balik raya Kelantan, cuma beraya di KL dan Negeri Sembilan saja sebab hari raya ketiga dah start kerja balik. Bekerja di hari raya nie memang best sebab bos takde tapi bosan orang takde, bangla ramai ler... kedai mamak tak buka... ermmm.

Masa standby raya tempohari Yonz memang berdoa panjang... jangan la ada problem yang besar2 atau 'down' yang pelik2. Alhamdulilallah sepanjang Yonz bekerja semuanya elok2 belaka. Raya kali nie Yonz dapat la bagi duit raya sikit kat anak2 buah di KL dan Negeri Sembilan... guna sampul RapidKL tue... hehehe.











Hari Raya pertama Yonz cuma ikut rutin biasa, pergi sembahyang raya, kenduri rumah nenek di Dato' Keramat dan ziarah kubur. Hari raya kedua Yonz habiskan beraya di Negeri Sembilan dan Beranang... lepas tue Yonz terus kerja di hari raya ketiga berderet sampai 1 minggu lebih...errkkkk

3 comments:

Apple Cute said...

abg. Mail. Selamat Hari Raya...Maaf zahir dan batin...bila nak bg sampul raya serta duit raya kat saye ni..hahahaha :D

ariyon176 said...

@Apple Cute Kalo sampul skang pun bleh bg...kalo skali ngan duitnya tunggu RapidKL bg Bonus 2 bulan...hahaha

Apple Cute said...

wokey...jgn lupe bila dapat bonus 2 bulan..sy tuntut tau ...wakakaka :D

Related Posts with Thumbnails