Sunday, November 16, 2008

Riz:Reni Health & Beauty Care

Kali nie yon nak story sikit pasal produk untuk orang perempuan..."RIZ:RENI Health & Beauty Care". Mungkin namanya tak sehebat Sendayu Tinggi atau BML ke...tapi pasaran produk Riz:Reni nie semakin berkembang...

Mungkin u'll tertanya2...kenapa pulak yon nak promo produk nie??...Jujur yon katakan di sini yang 'orang rumah' yon pakai produk nie dah 2 tahun. Memang mencerahkan kulit dan nampak gebu...tanpa jerawat. Apa yang penting produk Riz:Reni nie selamat dah berkesan tanpa melibatkan pengupasan yang teruk macam produk2 yang lain.

Tahun 2008 nie Riz:reni telah keluarkan catalog baru dan kemaskini websitenya. Produknya merangkumi untuk Wanita, Remaja malahan Lelaki pun ada...U'll boleh dapatkan Set Percubaan RIZ:RENI dengan harga yang mampu u'll miliki…




Riz:Reni Product comprise from :-
  • Hair care
  • Skin care
  • Body care
  • Feminine care
  • Food Supplement
  • Slimming Aids
  • Riz-Colour


For more info about this product :-

Ampang Area
H/P No: 013 – 342 7053
( Puan Faatihah )

(kartini176@yahoo.co.uk)

4 comments:

Anonymous said...

salam..kalu nk crik product ni area sg bluh kt mn ye??

ariyon176 said...

Kalau di area sungai buloh saya tak tahu la coz org umah saya takde senarai stokis. Kita ambil pada HQ sendiri di Melawati..kalau betul2 berminat boleh oder pada org umah saya..i mean by post..nak info lanjut contact my wife okies..

zatty said...

Salam. Kalau nak beli secara online boleh tak?

baby lydia said...

klu nk bli cm ner iyer??

Related Posts with Thumbnails