Thursday, February 13, 2014

ZARRAZ PARAMEDICAL??? Jom kenal.. 

Zarraz Paramedical merupakan satu produk skin care dalam bentuk rawatan dan pencegahan semua masalah kulit serta menambah kecantikan seri wajah. Produk-produk Zarraz paramedical ini sangat istimewa sekali kerana ia diperbuat menggunakan teknologi nano yang menghasilkan molekul-molekul bersaiz nano. Ia sangat mudah meresap kedalam kulit kerana zarah-zarahnya yang bersaiz nano adalah sangat halus.Produk Zarraz paramedical berdaftar dan mendapat kelulusan rasmi dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Produk ini diproses berasaskan paramedical dan dipasarkan setelah lulus menjalankan Research & Development (R&D) selama 2 tahun serta mendapat pengesahan dan pengiktirafan amalan pengilangan Baik (Good Manufacturing).

Zarraz Paramedical merupakan produk penjagaan kulit yang 100% menggunakan bahan tumbuh-tumbuhan seperti white lily, Apple Stem Cell, Freesia, Frangipany, Peppermint & Rosemary yang diimport daripada Perancis dan Switzerland tetapi dikilangkan di Malaysia. Ianya 100% buatan Malaysia dan mendapat kelulusan Halal daripada pihak JAKIM. 100% Halal, Suci dan selamat digunakan tanpa was-was.

Zarraz Paramedical ini 100% menggunakan bahan semulajadi. Sejarah tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan yang digunakan merupakan bahan medikasi yang telah lama digunakan dan terbukti keberkesannnya dalam proses anti-penuaan dan anti –kanser.

Berminat mengetahui dengan lebih lanjut.. Call/Whatapps : 013.342.7053 (Nik Faatihah)

No comments:

Related Posts with Thumbnails